05 november, 2006

Dina Tersago danst ook de horizontale mambo. Niet getoond op TV

Dina Tersago bevestigt via haar manager de geruchten dat ze een relatie heeft met Wim Gevaert, de dansleraar waarmee ze de afgelopen lente het succesvolle VTM-dansprogramma Sterren op de dansvloer won.

Dat het tussen de twee goed klikte op de dansvloer was overduidelijk tijdens de uitzendingen, maar door het wekenlang intensief nauw samenwerken, leerden ze elkaar blijkbaar ook veel beter kennen. ,,In het begin vond ik de fysieke contacten bij het dansen met een zogenaamd wildvreemde wel raar, maar dat stadium ben ik nu wel over'', verklaarde Dina eerder in interviews. Dat ze met Wim een vriendschappelijke band ontwikkelde, ontkende ze ook nooit. Toen de twee deze zomer samen ook dansdemonstraties gaven, namen de geruchten over een relatie alsmaar toe.

,,Dina heeft nooit ontkend dat er een vriendschappelijke band was tussen haar en Wim, maar over haar privé-leven probeert ze zo discreet mogelijk te zijn, en dat zal in de toekomst ook zo blijven. Het klopt dat Dina en Wim sedert enkele weken een koppel zijn, en ze hebben er ook geen problemen mee dat te bevestigen. Maar interviews over hun relatie moet je niet verwachten'', aldus haar manager Rick Tubbax.

Dina Tersago is 27. Ze werd Miss België in 2001 en werkte aanvankelijk een tijdlang bij het productiehuis Woestijnvis, waar ze deel uitmaakte van de redactie van Man Bijt Hond . Daarna stapte ze over naar VTM, waar ze recent een exclusiviteitscontract voor drie jaar ondertekende. Momenteel presenteert ze het datingprogramma Wie wordt de man van Wendy? en vandaag begint ze aan de opnames van De hond van het jaar , een nieuw VTM-programma. Ze had eerder een relatie met Mathias Coppens. Daarna was ze anderhalf jaar samen met de regisseur van het programma Château Bravoure.

Geen opmerkingen: