14 januari, 2006

Ze zeiden het nog op school :"gebruik uw hoofd"


Een bedrijf uit Waregem heeft 2.550 euro geboden om een hele nacht lang te prijken op de voorhoofden van feestende jongeren. De 19-jarige student Kris Dries uit Zonhoven plaatse op 4 januari een aanbieding op de veilingsite eBay.be waarin hij gedurende tien dagen het voorhoofd van zijn fuifgasten aanbood als reclameruimte.

De winnende bieder is het marketing- en communicatiebureau Pirana Concepts uit Waregem. In ruil voor het bod moeten de zowat 50 gasten van de Zonhovense student geen inkom betalen en mogen ze de hele nacht gratis drinken.

Gedurende de tien dagen dat de aanbieding op eBay.be stond, werd er 86 keer geboden. De veiling zelf werd door ruim 7.000 mensen bezocht.

Kris hoopte naar eigen zeggen ongeveer 200 euro te kunnen inzamelen. ,,Dankzij de sponsor zal ik een onvergetelijke twintigste verjaardag kunnen vieren. Maar eerst moet ik nog een geschikte locatie vinden, want nu ga ik zeker meer dan de oorspronkelijk geplande 50 mensen uitnodigen", zo laat de student in communicatie en multimediadesign in een reactie weten.

In ieder geval : from me to you Kris "RESPECT dude"

Geen opmerkingen: