02 februari, 2006

Kim Clijsters hoopt nog op deelname Proximus Diamond Games Antwerpen


Kim Clijsters heeft de hoop nog niet opgegeven om alsnog deel te nemen aan de Proximus Diamond Games in Antwerpen (13-19 februari). Dat schrijft de nummer één van de wereld in haar dagboek op haar website.

De Limburgse sloeg in de halve finale op de Australian Open tegen de Française Amélie Mauresmo haar rechterenkel om en scheurde daarbij het voorste ligament. Clijsters kreeg te horen dat ze minstens acht weken out zou zijn, maar na een nieuw doktersbezoek blijkt dat ze voor ligt op het schema.

Op haar website schrijft ze: "Grote risico's nemen zal ik in elk geval niet nemen, maar voor de Proximus Diamond Games wil ik het er wel op wagen als het mag van de dokters".

Richard zegt : "Yeah right, na de blessure laat de ticketverkoop wat te wensen over. Organisator Bobke Verbeeck, een goede vriend van De Buffel van Bree, zal wel gevraagd hebben aan haar om tenminste te doen alsof ze nog zou meedoen. Wedden voor 2000 flessen champagne dat ze op het laatste moment toch niet zal kunnen deelnemen"

Geen opmerkingen: